Divendres, 22 De Febrer De 2019
Plaça dels Arbres, 2, Vinaixa - 25440
Telèfon: 973 17 57 22
Fax:

Portada

Mostrant 10 preguntes frequents d'un total de 3. Pàgina 1 de 1

Preguntes

Respostes

Assumpte: IMPOST PLUSVALUA Afecta a Herència de MARIA GÜELL GÜELL difunta del 18-3-2016 a Barcelona. La Notaria ja ha fet tots els tràmits i passada pel Rgtre. de les Borges Blanques. Correspon a c/ Estació 13 de VINAIXA. Només ens queda com a tràmit la PLUSVALUA AJT. DE VINAIXA de lo qual NO EN TENIM CAP NOTICIA. ?? Ens podriau dir com esta aquest tràmit ??

Bon dia.

La gestió, càlcul i liquidació d'aquest impost la realitza l'OAGRTL de la Diputació. Per conversa telefònica d'avui amb tècnica de l'OAGRTL, la vostra liquidació està en tràmit i fa el seu curs. Així doncs, quan estigui determinat l'import de la vostra liquidació us serà degudament comunicat per l'OAGRTL.

Atentament

Josep Sans Solsona

secretari

Bon dia, Em dic Núria Casas Coll i sóc una estudiant de primer de batxillerat. Estic fent el treball de recerca sobre què els va passar als meus familiars durant la Guerra Civil. Una part del treball tracta del tiet de la meva àvia, Timoteo Tena Sancho, originari d'Urrea de Gaén (Terol). Ell s'allistà a la Creu Roja per exercir de voluntari en hospitals militars i assistí en la Batalla de l'Ebre, d'on no en tornà mai. Sabem que hi morí perquè els meus relatius reberen un paper on se'ls comunicava la defunció de l'home i l'indret on havia estat enterrat (en una fossa comuna), però aquest paper es va perdre fa molts anys i mai n'hem sabut res més. He comprovat el mapa de fosses comunes catalanes i he observat que en el seu municipi n'hi ha/n. Els escric per demanar-lis si podrien comprovar si en el seu registre civil o en el registre del cementiri hi surt el nom del meu familiar o qualsevol referència a infermers d'hospitals militars. Sé que de la majoria de caiguts enterrats en fosses comunes no se'n té massa informació, però potser el fet de que fos un infermer el diferenciava una mica de la resta. Els agrairia que si troben qualsevol detall referent a ell o al seu ofici, m'ho facin saber. Moltes gràcies per la seva atenció i disculpin les molèsties. Atentament, Núria Casas Coll

Resposta telefònica.

Hola, buenas tardes. Somos Eventos BGP, una empresa dirigida al sector de los videojuegos y la competición deportiva electrónica. Nos dedicamos a realizar torneos y eventos, principalmente en plataforma de videoconsola, realidad virtual y simuladores. En la actualidad en muchas localidades están demandando novedades para sus fiestas patronales o para la realización de actividades complementarias, por lo que nos gustaría proponerles organizar algún torneo o evento a lo largo del año. Disponemos de varios juegos para todas las edades. Realizamos toda la instalación necesaria, haciendo si fuese oportuno el cableado y conexiones de red. El objetivo es facilitar al cliente un servicio integral en el que nosotros quedaremos encargados de organización y gestión de la actividad con nuestro personal cualificado. Por otra parte, un servicio con alta demanda en la actualidad son los cascos de realidad virtual, donde el público podrá experimentar la sensación que es estar dentro del mundo del propio videojuego. Esta actividad está siendo un éxito en todos los eventos que participamos, tanto para personas jóvenes como más mayores. Disponemos de un amplio catálogo de juegos y experiencias interactivas. Para más información pueden contactar con nosotros directamente a través de: Teléfono: 876 536 067 Correo electrónico: comercial@eventosbgp.com Si desean más información sobre nuestros eventos y empresa pueden acceder a nuestra página web: http://eventosbgp.com/ Un saludo y muchas gracias por su atención.

Consultaremos la web. Gracias por su información

Destacats

Mapa Web