Dilluns, 18 De Març De 2019
Plaça dels Arbres, 2, Vinaixa - 25440
Telèfon: 973 17 57 22
Fax:

Fires i Festes

FESTA MAJOR 2015

Foto


Festa Major 2015 Vinaixa

Dies 28, 29, 30 i 31 d'agost.

SALUTACIÓ

Benvolguts veïns i veïnes,

Les nits a la fresca arriben a la seva fi, la jaqueta ja es comença a fer necessària i les tardes interminables de piscina aviat seran només un record agradable destiu. Som a finals dagost, però encara queda un darrer alè de vacances que tothom espera: la festa gran del nostre poble, la FESTA MAJOR DE VINAIXA.

Els dies que serveixen dexcusa per retrobar-se amb amics i familiars, per viure la gresca tots junts, per assaborir les orelletes recent fetes i preparar-nos per a la tornada a la quotidianitat que envolta la resta de lany.

Hem dagafar forces en aquesta cloenda de lestiu perquè la tardor denguany es preveu excepcional. Pot ser una tardor que marqui el nostre futur i el del nostre país. De fet, serà el que nosaltres voldrem que sigui i aquesta és una circumstància difícilment repetible.

Però no ens avancem ni als fets ni a les dates, primer ve la nostra Festa Major i des de la Regidoria de Festes (amb la col·laboració de les entitats del poble i la sempre agraïda ajuda de particulars) us proposem un seguit dactivitats per a tothom. Us convido a participar-hi i a gaudir daquests dies efímers i únics, perquè ja ho diu el refranyer: Després de la festa, el goig ne resta.

En nom meu, i de tot lAjuntament de Vinaixa, us desitgem una

BONA FESTA MAJOR 2015.

Jordi Sarlé Gallart

Alcalde de Vinaixa Informació addicional :
Destacats

Mapa Web