Dilluns, 25 De Juny De 2018
Plaça dels Arbres, 2, Vinaixa - 25440
Telèfon: 973 17 57 22
Fax:

Novetats

16/08/2017

FESTA MAJOR 2017 VINAIXA


Foto

DIES 25, 26, 27 I 28 D'AGOST

 

Vinaixencs i vinaixenques,

Puntual a la seva cita, com sempre a finals dagost, ja tenim a tocar la Festa Major de Vinaixa 2017.

És en dates assenyalades quan ens adonem que el temps ens passa molt de pressa i quan moltes vegades tenim la sensació de no assaborir les coses tant com voldríem.

I com que tot passa molt ràpid, en aquest any 2017, i mitjançant aquest llibret que teniu a les vostres mans, volem fer esment dels ja 25 anys de la inauguració de les Piscines Municipals, un espai que ha suposat un canvi molt gran en els estius del nostre poble. I, aprofitant lavinentesa, creiem oportú de tenir un record per a la gent que amb la seva voluntat i el seu esforç van fer possible que es realitzés aquesta instal·lació.

El mateix esperit de motivació i millora és el que des de lAjuntament, i amb lajuda de les entitats i col·laboradors, hem posat per organitzar els actes daquesta Festa Major: ball, concerts, jocs aquàtics, bitlles, tirada al plat, correfocs& per tal que poguem gaudir-ne tots, petits i grans, veïns i forasters.

Són dies en què voldríem deixar de banda les presses i els neguits, i que hauríem daprofitar per carregar-nos denergia i de temps per a nosaltres, dil·lusió, de recuperar forces, perquè com diuen els més grans, lhivern és molt llarg i no ens nadonarem i tornarà lestiu i la Festa Major. Com va dir Pere Calders: Vaig néixer abans dahir i ja som demà passat, així que, com que el temps vola, procurem gaudir de lavui i de la festa gran del nostre poble.

 

Molt bona Festa Major a tothom.


Informació addicional


Destacats

Mapa Web